a

ONS VERHAAL

Onze kok

Fleur de Vinz grafiti

Als kleine jongen ontwikkelde onze chef zijn passie voor het eten en koken.
De volgende logische stap was dan ook om zijn kwaliteiten als kok in de hotelschool te verfijnen.

Ervaringen in de beenhouwerij, catering en andere uitdagingen zorgen ervoor dat onze chef jullie en jullie gasten mee kan nemen op een culinaire wereldtrip.

Door zijn passie voor verse groenten, kwaliteitsvol vlees en vis, blijft onze chef zichzelf uitdagen en zoeken naar vernieuwde technieken en concepten.

Fleur de Vinz chef

Flexi/student gezocht

Om onze keuken en zaal te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerd persoon!

Ervaring of opleiding is een pluspunt!

Alsook zijn we op zoek naar studenten om ons team in de bediening te versterken in juli en augustus!

Wil je weten wat we jou kunnen bieden? Aarzel niet ons te contacteren!

📨 restaurant@fleurdevinz.be

📲 +32 471 08 03 54