a

Kerstavond menu

(te reserveren)
Fleur de Vinz zaal

Kerst cocktail / Mocktail
— 
Amuse van de chef
— 
St jacobs vruchten / peterselie olie / kroepoek van rode curry

Wilde bosschampignon soepje / porto gelei

Limoen sorbet in zen bubbels

Kalkoen/bosduif /Boursin /jenever /veenbessen / gevulde krokinnes

Dessertjes Fleur de Vinz
of
Kaasschoteltje / gegrild rozijnen brood / nootjes / konfijt

€80 p.p.
€40 aangepaste wijnen alcoholisch of niet alcoholisch

Flexi/student gezocht

Om onze keuken en zaal te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerd persoon!

Ervaring of opleiding is een pluspunt!

Alsook zijn we op zoek naar studenten om ons team in de bediening te versterken in juli en augustus!

Wil je weten wat we jou kunnen bieden? Aarzel niet ons te contacteren!

📨 restaurant@fleurdevinz.be

📲 +32 471 08 03 54