a

A LA CARTE

Fleur de Vinz zaal

VOORGERECHTEN

Carpaccio van Angus / rucola / oud Brugge €19

Tartaar van zalm / citrus / kroepoek €20

Kroketje volgens seizoen(wild) €21

Scampi Fleur de Vinz €19

Event planer

Hoofdgerechten

Vol-au-vent / hoevekip / champignon / gehakt balletjes / verse hand gesneden frietjes €24,50

Chateau Briand / verse hand gesneden frietjes / salade €26

(Champignonsaus ,pepersaus ,bearnaisesaus of gebakken champignons €3)

Stoofvlees van varkenswangetjes / verse handgesneden frietjes €22

Ravioli van kreeft / ostendaise jus / zeekraal €36

Osso bucco / pasta / milanese €32

Slaatje / gerookte zalm €29

Toast/guacamole/gerookte zalm/spiegelei €19

Spaghetti bolognaise €18

Fleur de Vinz zaal
Fleur de Vinz zaal

Desserten

Chocolade moeulleux / vanille ijs €12

Witte dame met zwarte hoed €11

Fantasie van chocolade €14

Creme brulée €11

Brusselse wafel met bloemsuiker €9,50

(supplement slagroom €1,50 en vers fruit €3)

Coupefantasie fleur de vinz €12

Kinderijsje €9

Flexi/student gezocht

Om onze keuken en zaal te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerd persoon!

Ervaring of opleiding is een pluspunt!

Alsook zijn we op zoek naar studenten om ons team in de bediening te versterken in juli en augustus!

Wil je weten wat we jou kunnen bieden? Aarzel niet ons te contacteren!

📨 restaurant@fleurdevinz.be

📲 +32 471 08 03 54